Videók

A sztárok is belevetették magukat a színes porba Vasárnap tartották a világ legvidámabb futását. Az 5 kilométeres távot zenélve, bulizva, festékporok felhőjében kellett teljesítenie a versenyzőknek.
A TV2 csapata is részt vesz a Color Runon A hétvégén a Városligetben rendezik meg hazánkban a színes, vidám hangulatú futóversenyt. Gombos Edina, az Aktív műsorvezetője és Yvonne Dederick, a TV2 vezérigazgató-helyettese is a futók közt lesz.
Pro Urbe díjat kapott a TV2 munkatársa Pro Urbe Budapest díjat kapott Juhász Árpád geológus, a TV2 munkatársa. Az elismerést az évtizedek óta végzett magas színvonalú ismerettetrjesztő munkájáért ...
Jó példa a "Süss fel nap" Egyre több figyelmet fordítanak a nagy cégek a fenntartható fejlődésre és a társadalmi szerepvállalásra a statisztikák szerint. Egy erről szóló könyvbe a TV2 ...
Azurák Csaba meglepte a Velencei Gyermekotthon kis lakóit Ruhát, élelmiszert és játékot vitt a rászoruló csöppségeknek a műsorvezető.
Kiosztották a Süss fel nap! díjakat A december 19-i záróünnepségén átadták a legnépszerűbb pályázatoknak ítélt támogatásokat, köztük a 3 darab 1 millió forintos fődíjat.
Tatár Csilla a karácsonyi Jótündér A Mokka műsorvezetője egy különleges küldetést teljesít, személyesen visz ki ajándékokat több nehézsorsú családnak karácsony előtt.
Megnyílt a jótákonysági karácsonyfa áruda Óbudán Mikulás napján ismét megnyílt Óbudán a jótékonysági karácsonyfa áruda.


© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS