Simon Zsolt bejelentette: jövőre is folytatódik a Süss fel nap!

A TV2 történetének eddigi legnagyobb jótékonysági akciójának célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a gyermeknélkülözés problémájára.

Megvannak a Süss fel nap! program díjazottjai, kitüntették a hétköznapi hősöket, akik önzetlenül segítenek másokon.

Ünnepélyes keretek között átadták a Süss fel nap! program díjait. A TV2 történetének eddigi legnagyobb jótékonysági akciójának célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a gyermeknélkülözés problémájára, bemutassa és támogassa azokat az önzetlen embereket, akik missziójuknak tekintik, hogy segítsenek. A TV2 októberben indult kezdeményezésére több száz pályázat érkezett az ország minden részéről. A beérkező pályázatok közül a program szakmai kuratóriuma 10 kezdeményezést választott ki, amelyeket a TV2 bemutatott műsoraiban. A nézők szívszorító történeteket, példaértékű civil kezdeményezéseket ismerhettek meg, amelyek követendő példák lehetnek mindenki előtt.

Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója elmondta, a program segítségével sokakat sikerült mozgósítani, ezért jövőre is várható a Süss fel nap!

Nézd meg az Aktív videóját!

A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.
 

Címkék: aktív_vágatlan   Simon Zsolt   süss fel nap

2014. szeptember 24. 10:53© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS