NMHH - Bűvösvölgyi oktatási központ

A TV2 Csoport elkötelezett az olyan programokkal kapcsolatban, amelyek a fenntarthatósággal, médiaedukációval és média etikával kapcsolatosan fejtik ki tevékenységüket.

A Bűvösvölgy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) médiaértés-oktató központja, amely hat téma köré szervezi a foglalkozásokat az újságszerkesztéstől a reklám trükkökön keresztül a mobilkommunikációig. A Bűvösvölgyben zajló programokat a legnagyobb magyar hírközlési és médiaszolgáltatók közreműködésével alakították ki.

Partnerei közé tartozik az Index, az Invitel, a Microsoft, a Médiaszolgálatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), a Nokia, az Origo, az RTL Klub, a Telekom, a Telenor, a TV2, a UPC és a Vodafone.A Bűvösvölgy a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) médiaértés-oktató központja, amely hat téma köré szervezi a foglalkozásokat az újságszerkesztéstől a reklám trükkökön keresztül a mobilkommunikációig. A  Bűvösvölgyben zajló programokat a legnagyobb magyar hírközlési és médiaszolgáltatók közreműködésével
alakították ki.

Partnerei közé tartozik az Index, az Invitel, a Microsoft, a Médiaszolgálatás-támogató és
Vagyonkezelő Alap (MTVA), a Nokia, az Origo, az RTL Klub, a Telekom, a Telenor, a TV2, a UPC és a Vodafone.© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS