Családbarát munkahely a TV2

Jó úton vagyunk!

A TV2 a Családbarát munkahely cím birtokosa. Annak, hogy használhatjuk ezt a címet, természetesen több indoka van, amelyek röviden, de a teljesség igénye nélkül, egy csokorba szedve a következőek:

  • A részmunkaidős gyakorlatot alkalmazzuk a gyermekes kollégák esetében, például szülési szabadságról visszatérő anyukáknál.
  • Biztosítjuk a teljesítmény alapú szabadnapot, azért is, hogy a kiválóan teljesítő munkatársak több időt tölthessenek a családjukkal. 
  • Alkalmazzuk a rugalmas munkaidőt. 
  • Támogatjuk a távmunka lehetőségét
  • A munkatársaink gyermekeinek szervezett gyermeknapi, karácsonyi rendezvényeink és különböző egyéb, őket érintő aktivitásaink (pl. gyermek rajzversenyek, szavalós-éneklős video pályázat) évek óta nagyon népszerűek.

Az előbbieken kívül:

  • Emelt szintű foglalkozás-egészségügy működik a TV2 Csoportnál ingyenes orvosi vizsgálatokkal, egészségprogramokkal, amelyek helyben, munkaidőben elérhetőek.
  • Figyelünk a tehetséggondozásra, a fiatalok elhelyezkedésének támogatására (TV2 Akadémia, KÉPBE HOZUNK! gyakornok program, csatlakoztunk a Kapunyitási Pánik Mozgalomhoz).

Azt, hogy jó úton vagyunk, alátámasztja a Legjobb Munkahely Felmérés eredménye is, miszerint a munka-magánélet egyensúly tekintetében sikerült nagyot előrelépnünk. Természetesen van még mit fejlődnünk, éppen ezért nagyszerű, hogy a felhasználható 500 000 forinttal megvalósíthatjuk a napközbeni gyermekfelügyeletet, amely korábban a Virtuális Ötletbörzében is felmerült, tőletek érkezett igény. Hiszen számtalan munkakörben mindennapi kihívás annak megoldása, hogy egy megbeszélés vagy a napi munkából még hátralévő feladat elvégzésének idejére a gyermekeinket megbízható helyen hagyhassuk.

Az ÓV-LAK elnevezést kapott projekt megvalósításának ideje alatt, délutánonként, napi 4 órában biztosítunk gyermekfelügyeletet, amit óvodapedagógus főiskolai hallgatók látnak el. Mindezt itt, a Róna utcában egy játékokkal, bútorokkal felszerelt helyiségben alakítottuk ki.

 

Címkék:

2014. október 3. 14:16© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS