Kisiskolások a TV2-ben

Gyárlátogatás gyerekeknek Azurák Csabával.

 

Azurák Csabával egy szép tavaszi délutánon találkoztam a Mákvirág étterem büféjében. Csaba Zsófi nevű kislányának osztálya ellátogatott a TV2-höz. A gyerekek élményeiről kérdeztem Azut.

Milyen alkalomból érkeztek a gyerekek a TV2 székházába?

  • Zsófi lányom nagy Megasztár rajongó, kedvenc énekesnője Radics Gigi. Egyszer behoztam egy próbára és ott látta először Gigit a színpadon. Totálisan elvarázsolta őt a színpad, a fények, a zene. Mondanom sem kell, hogy azóta énekesnő akar lenni. Emiatt kötelező családi programmá alakult nálunk a Voice és a Nagy Duett is. Zsófi egyébként most első osztályos a Munkácsy Mihály Általános Iskolában, ahol péntekenként Kati néni vezetésével működik a Zenés Színpad nevű szakkör. Különböző darabokat talál ki nekik, amelyekben sokat énekelnek. A foglalkozás után egy beszélgetés közben vetődött fel az ötlet, hogy az egyik pénteki óra keretén belül a gyerekek nézzék meg közelebbről a TV2-t.

Hova kalauzoltad a kis csapatot?

  • Illés Gabi segített nekünk és így egy péntek délutáni Nagy Duett próbára beülhettek a gyerekek. Nagyon élvezték, hogy beláthattak a kulisszák mögé. Tetszett nekik maga a stúdió és a sok kamera is. Ámultak, hogy "húú mennyi sztár" van itt. Szabó Győző külön köszöntötte őket, a következő megszólítással: Sziasztok, Bogyószörpök! Közös fotó is készült. A próba szünetében aztán ellátogattunk a Zeneterembe. Megmutattam a srácoknak a Tények, Mokka és az időjárás-jelentés helyszínét. Külön köszönet Zombinak, azaz Zombori Róbertnek, aki működőképessé tette a stúdiót erre az időre is. Így meg tudtuk mutatni nekik, hogyan lehet felvenni az időjárás-jelentést.

Mi tetszett nekik a legjobban?

  • A gyerekek nagyon nevettek, amikor egyik osztálytársuk, Samu feje eltűnt a Greenboxban, merthogy Samu zöld sapkában volt. 

Hogyan érezték magukat?

  • Iszonyatosan élvezték. Nagyon fegyelmezettek és érdeklődök voltak. A látogatás után még rajzoltak is az élményeikről. Azt hiszem ezzel a látogatással bővítettük a célcsoportot, mert szereztünk egy egész osztálynyi TV2 nézőt. Hetekig minden kis látogatónk az élményeiről mesélt otthon és az iskolában, több szülő is oda jött hozzám hogy megköszönje az élményt, amit az osztálynak nyújtott a stáb, és persze az egész TV2.

Kitti rajza

 

Címkék:

2014. október 1. 16:55© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS