Újabb elismerés a TV2-nek!

Családbarát munkahely cím

2013-ban az Emberi Erőforrások Minisztériuma nyílt pályázatot hirdetett családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására.

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.
Ez a pályázati lehetőség segítséget kíván nyújtani az élet két kiemelt fontosságú területén: a családi élet és az alkotó munka minél finomabb összehangolásában. A családi élet és a munkahelyi feladatok összeegyeztetése alapvető érdeke a munkaadóknak, hiszen kiegyensúlyozott munkaerővel jóval hatékonyabban lehet dolgozni; a munkavállalóknak, mivel családi életük és munkájuk harmonikusabbá, életük kiegyensúlyozottabbá válik.

Mindezek szellemében a pályázat támogatni kívánja azokat a családbarát munkahelyi gyakorlatokat és politikákat, a munka és családi élet összehangolását elősegítő intézkedéseket és fejlesztéseket, melyek hozzájárulnak e cél hatékony megvalósulásához. A pályázat nyertesei jogosulttá válnak a "Családbarát Munkahely" cím használatára is a támogatási szerződésben meghatározott feltételek szerint.

A Családbarát Munkahely Pályázaton elismerésben részesült szervezeteknek a Családbarát Munkahely címet október 25-én adták át. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a Magyar Tudományos Akadémián megrendezett a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom „Siker kulcsa: Munka-Család egyensúly” konferenciája keretében került sor.

A megmérettetésen a TV2 is indult pályázatával és nagy örömünkre elnyertük a Családbarát munkahely címet. Az elismerést a pályázat elkészítője, dr. Csikós Judit, HR osztályvezető vette át. Neki köszönhetjük a TÁMOP milliókat és ezen keresztül az „egészséges” programokat a TV2 Csoportnál.Az elismeréssel 500 000 forint vissza nem térítendő pénzbeli támogatás is jár, amelyet helyben, a Róna utcában biztosított napközbeni gyermekfelügyelet biztosítására, illetve az ehhez még szükséges játékok, eszközök megvásárlására fordítunk.

 

 

Címkék:

2014. szeptember 30. 15:45© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS