Leszokni nehéz, de mi segítettünk!

Folytatódik a TV2 egészségprogramja

 

Az elmúlt években egyre nagyobb figyelmet kapnak a dohánytermékek okozta betegségek, az aktív és passzív dohányzás káros hatásai. Talán ezért is mondogatják egymásnak a dohányosok egyre inkább, hogy de jó lenne már leszokni. A dohányzásról való leszokás azonban mindnki számára kemény dió...

Aki kollégáink közül úgy érzte eljött az ideje a leszokásnak, mert óvni szeretné a saját és környezete egészségét, mert megunta, hogy nem gyújthat rá a vonaton, buszmegállóban, szórakozóhelyen vagy már túl nagy megterhelést jelent pénztárcája számára a függőség, de nem tud egyedül belevágni a leszokás folyamatába, mi segíttettünk:

Dohányzásról való leszokást segítő eljárást kínáltunk

a mágneses rezonancia segítségével.

A mágneses rezonancia alkalmas egészségügyi problémák megelőzésére, segít a napi stressz negatív hatásaitól megszabadulni, alkalmazható az életminőség javítására. Non-invazív, ezért támogatni képes bármely, az adott betegség kezelésében már alkalmazott más módszert, növeli annak hatékonyságát.
 


A dohányzásról való leszokást segítő antinikotinos terápia alapelve az, hogy minden anyag jellemezhető egy elektromágneses spektrummal. A páciensek által hozott félig szívott cigarettát elhelyezve a készülék detekciós elektródájába mérhetővé válnak a nikotin elektromágneses hullámai. A mérés alapvetően a VOLL-féle elektro akupunktúrás mérésen alapszik. A műszer a nikotinhoz kötődött sejtek normális, harmonikus rezgéseit is felfogja, ezeket felerősítve visszajuttatja a szervezetbe, míg a kóros, diszharmonikus rezgéseket kioltja. A dohányzás során a szervezetbe került és elraktározódott mérgek az inverz hullámok segítségével felszabadulnak kötéseikből, s a megfelelő és folyamatos folyadékfogyasztásnak köszönhetően a veséken keresztül zavartalanul távoznak a szervezetből. Ezért rendkívül fontos,hogy a terápiát követően legalább 2 hétig minimum 2,5-3 liter folyadék bevitele napi szinten biztosítva legyen. Az intenzív méregtelenítéssel párhuzamosan a függőséget okozó nikotin információjának, engramjának a törlése is lezajlik, ami a fizikai függőség megszűnését vonja maga után.A kezelés teljesen fájdalommentes. Mellékhatása sincs, így – előzetes orvosi vizsgálat nélkül – alkalmazható ez az eljárás. A naponta elszívott cigaretták mennyiségétől és a dohányzással eltöltött évek számától függetlenül hat.

A nikotinfüggőség megszűnése nem jelenti azt, hogy a pszichés kötődés problémája is automatikusan megszűnik, ezért a terápia fél órája alatt könnyen alkalmazható, hasznos tanácsokkal látnak el téged a terapeuták.


Ellenjavallatok:

pacemaker, gyógyszeresen kezelt pszichés betegségek, epilepszia, skizofrénia, friss műtétek, lázas állapotok, terhesség időszaka, nagyobb fém implantátumok 


 

Tegyünk együtt az egészségünkért és a környezetünkért!


Címkék:

2014. szeptember 22. 13:49© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS