2013, a masszázs éve volt

Jól éreztétek magatokat a bőrötökben!

 

2013-ban az AKTÍV PLACCOKON többször nyílt alkalom, hogy a TV2-es dolgozók lelazíthassák magaukat a masszázs segítségével.

Több helyszínen, köztük a Jóban Rosszban stúdióban, az A, K és C épületekben is, összesen hat alkalommal, száznegyvenöten vettek részt az irodai masszázson. Aki egyszer eljött, már tudta, hogy nem lesz olyan alkalom, amit legközelebb kihagyna. Minden esetben hatalmas érdeklődés és jelentkezés volt a pihentető masszázsra, összesen háromszáznegyvenegy "kezelés" valósult meg, egyébként.

A VITALITY WELLNESS cég vak és gyengénlátó masszőreinek szakavatott kezei alatt garantáltan helyükre kerültek a csontok, az ülésben elgémberedett izmok rég nem érzett impulzusokat kaptak. A masszázsról kilibbenő kollégák kipirult, kisimult és mosolygós arca mutatta, mennyire jótékony hatású volt ez a félórás munkaszünet.

Pont a VITALITY WELLNES masszőreinek a foglalkoztatása sem a véletlen műve. Egyáltalán nem titkolt szándékunk, hogy megváltozott munkaképességű emberek - akár ilyen típusú - foglalkoztatásával  érzékenyebbé, fogékonyabbá tegyünk benneteket feléjük. Hiszen ez a masszázsprogram is képes megváltoztatni a hozzáállásunkat és elfogadóbbá tenni minket ezekkel a szakemberekkel szemben. Azon túl, hogy mérhetetlenül hálásak lehetünk a kiadós és szakavatott, jól eső masszírozásért, a beszélgetés velük sokkal közelebb hoz minket egymáshoz és olyan hozzáadott értékeket teremt, ami például szolgáltatási díjban ki sem fejezhető...

Kapcsolódó cikkek:

 

Váljék egészségünkre!

 

 

 

 

 

Címkék:

2014. szeptember 22. 13:39© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS