A színes futás bajnokai

The Color Run élménybeszámoló

Megcsináltuk! Csaknem ötvenen indultunk el és teljesítettük sikeresen a TV2-es csapatból a „világ legboldogabb 5 kilométere” néven is ismert The Color Run futóversenyt.

A vasárnap megrendezett eseményen színes porfelhőbe áztathattuk testünket, ezzel is átadva magunkat a teljes Color Run életérzésnek. A TV2 által támogatott rendezvényen külön, csak a számunkra felállított sátorral rendelkeztünk, ahol a rajthoz állást megelőzőleg kedvünkre „előszínezhettük” egymást a kipróbálásra kínált porokkal. A bemelegítésben Őzse Viki, zumba oktató segített, de amúgy is, DJ. Dominique zenéjére ki tudna egy helyben maradni és nem táncolni?!

Bár nem a versenyzés a legfontosabb szempont ezen az eseményen, mi mégis a képességeinkhez mérten a legjobbat hoztuk ki magunkból. Yvonne-nal együtt, első indulókként vetettük bele magunkat a bohóckodással egybekötött futásba, aminek a végén a szivárvány minden színében pompázhattunk. Többek között Gombos Edina és férje is erősítették a TV2-es csapatot, akik szintén élvezték a boldogságfutást.

Miután megtettük az előírt távot, a sátrunkban közös evés-ivás következett egy kis élménybeszámolóval egybekötve.
 


Címkék:

2014. szeptember 30. 17:05© 2017 TV2 Zrt.
POWERED BY NEOPORT CORE CMS